Mbappé po sezoně opustí PSG! Nabídka Realu je ale nižší než dříve

OFICIÁLNĚ: Mbappé po sezoně opustí PSG! Nabídka Realu je ale nižší než dřív

Kylian Mbappé v dresu Francie (zdroj: wikipedia.org)

Vše vypadá jasně. Kylian Mbappé po aktuální sezoně opustí PSG a změní dres. Prostřednictvím francouzských médií to potvrdil v oficiálním prohlášení sám francouzský klub. Otázkou nyní zůstává, kam povedou Mbappého další kroky. Favoritem je pochopitelně Real Madrid.

Spojení PSG a Kyliana Mbappého se pravděpodobně chýlí ke svému konci. „Klub potvrzuje, že nám Kylian Mbappé oznámil, že po sezoně odejde. Podmínky odchodu ještě nebyly dojednány. PSG pokračuje ve svém přerodu z klubu hvězd na fungující kolektiv,“ napsal francouzský klub místním médiím.

Pokud Mbappé skutečně po sezoně změní adresu, jako první fanoušky napadne samozřejmě Real Madrid. Jenže podle důvěryhodných španělských médií i známého novináře Fabrizia Romana je aktuální nabídka pro jednoho z nejlepších fotbalistů světa nižší než v roce 2022.

Vedení Bílého baletu nechce jít do finančních válek s ostatními kluby. Mbappému nabízí především prestiž a zajímavý projekt. Pokud se ale bude chtít Francouz stát novým hráčem Realu Madrid, bude muset jít s platem i různými bonusy oproti PSG výrazně dolů.

Real pochopitelně nebude jediným zájemcem o Mbappého služby. Dlouhodobě se mluví také o snaze Liverpoolu, zapojit se mohou i další bohaté anglické kluby.

Zdroj: Real Madrid

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top