Semifinále Carabao Cupu mezi Liverpoolem a Fulhamem

autor: Václav Prokůpek

Liverpool má za sebou tři výhry v řadě a o víkendu vyřadil z FA Cupu Arsenal výsledkem 2:0. Reds jsou na svém stadionu stále v této sezóně neporaženi, zvítězili zde 13x z 15 klání. Fulham se také dostal do dalšího kola FA Cupu, když na Craven Cottage přehrál Rotherham. Hosté již letos na Anfield jednou nastoupili a skoro domácím bod urvali. Padli zde 3:4. Liverpool by měl nyní jasně zabrat a do odvety jít s náskokem.

Stadion: Anfield, Liverpool

Zápasová fakta:

  • Liverpool vyhrál s Fulhamem 5 z posledních 6 domácích soutěžních utkání
Liverpool - Fulham
Logo týmu Liverpool Novinky týmu LiverpoolLogo týmu Liverpool Novinky týmu Fulham
Virgil van Dijk, který zmeškal nedělní FA Cup na půdě Arsenalu, by se na tento mač měl vrátit do základní sestavy Reds.Diogo Jota by si měl poprvé od listopadu zahrát v úvodní jedenáctce.Fulham je jistě bez zraněného dua Adama Traoré, Tim Ream.Další tři hráči Calvin Bassey, Alex Iwobi a Fode Ballo-Touré odjeli na Africký pohár národů a budou tak nějaký čas scházet.
6 000 Kč + 300 Kč na ruku

6 000 Kč + 300 Kč na ruku

Registruj se u Fortuny a získej ihned na ruku 300 Kč zdarma, navíc 1. vklad ti zdvojnásobí: vlož třeba 3 000 Kč a do hry máš 6 000 Kč. Fortuna

REGISTROVAT

Hráči týmu LiverpoolHráči týmu Fulham
Alisson – BrankářGomez – Levý obránceVan Dijk – Střední obránceKonaté – Střední obránceAlexander-Arnold – Pravý obránceJones – Levý střední záložníkMac Allister – Defenzivní záložníkElliot – Pravý střední záložníkDíaz – Levé křídloNúňez – ÚtočníkJota – Pravé křídloLeno – BrankářRobinson – Levý obránceDiop – Střední obránceAdarabioyo – Střední obránceCastagne – Pravý obránceCairney – Defenzivní záložníkPalhinha – Defenzivní záložníkWillian – Levý záložníkPereira – Ofenzivní záložníkCordova-Reid – Pravý záložníkJiménez – Útočník
Chybějící hráči týmu LiverpoolChybějící hráči týmu Fulham
Joel Matip(Zranění)Stefan Bajcetič(Zranění)Andy Robertson(Zranění)Thiago Alcantara(Zranění)Kostas Tsimikas(Zranění)Dominik Szoboszlai(Lehčí zranění, ale má šanci si zahrát)Wataru Endo(Asijský pohár)Mohamed Salah(Africký pohár národů)Adama Traoré(Zranění)Tom Ream(Zranění)Calvin Bassey(Africký pohár národů)Alex Iwobi(Africký pohár národů)Fodé Ballo-Touré(Africký pohár národů)

Předpověď zápasu

Dostali jsme se do semifinále Carabao Cupu, kde si to rozdají Liverpool a Fulham. První mač se odehraje na Anfield, odveta pak v Londýně na Craven Cottage. Reds jsou momentálně na prvním místě Premier League, hosté jsou třináctí.

Liverpool jde do utkání po výhře 2:0 v FA Cupu na půdě Arsenalu. V 80. minutě otevřel skóre a těsně před koncem přidal pojistku. Reds jsou tak neporaženi v šesti soutěžních zápasech v řadě. V lize zvítězili nad Newcastlem a Burnley, v ligovém poháru s West Hamem United. V Premier League pak ještě přibyly remízy s Manchesterem United a Arsenalem. V posledních 4 duelech Carabao Cupu dal Liverpool vždy 2 a více branek.

Fulham cestuje na Anfield po výhře 1:0 nad Rotherham United v rámci FA Cupu. Dostal se tak přes klub ze druhé ligy do čtvrtého kola. Chalupáři nyní zvítězili ve 3 z posledních 5 soutěžních klání. Další výhry přišly s Arsenalem v PL a Evertonem v Carabao Cupu. Ve dvou případech tým padl a to v lize s Burnley a Bournemouthem.

Tohle by měl být hodně zajímavý první souboj, oba celky by se mohly střelecky prosadit. Liverpool je ve skvělé formě a hraje doma, takže by si měl udělat do odvety nějaký náskok.

Autor tohoto článku tipuje přesný výsledek

3 : 1

Liverpool – Fulham

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top