Německý pohár? Výjimečný

FOTBAL

NĚMECKÝ POHÁR

Německý fotbalový pohár se přehoupl do osmifinálové fáze. Překvapení? Bayern Mnichov je ze hry. Bavoři předčasně vypadli po senzační porážce 1:2 na hřišti třetiligového Saarbrückenu. Šlo o největší událost druhého kola. Proč došlo k výbuchu FCB? V čem je letošní DFB-Pokal výjimečný? Boj o prestižní trofej u našich západních sousedů je tématem nového dílu Tipcastu. Moderátor Jiří Kalemba si do studia pozval sázkaře s přezdívkou FilipB2385.

Tipcast - Německý pohár

Pavouk německého poháru narýsoval pro osmifinále zajímavé konfrontace. FilipaB2385 mimo jiné zaujala bitva Magdeburg – Düsseldorf. Předpovídá v ní solidní přestřelku. Důvod? Poslechněte si Tipcast. Z českého pohledu pak budí pozornost duel mezi Leverkusenem a Paderbornem. „Bayer to nedostane zadarmo. Hosté si to nepřijedou jen odchodit,“ míní FilipB2385.

Vidíte to stejně? A co se stane ve Stuttgartu, kam zavítá Dortmund? Visí ve vzduchu penaltový rozstřel? Nechte se inspirovat Tipcastem, vsaďte si a sledujte zápasy německého poháru živě na streamech.

Pokud chcete dostávat informace o dalších Tipcastech, sledujte profil Tipcast a žádný už vám neunikne. Poslechněte si Tipcast na YouTube nebo na Spotify (https://anchor.fm/tipcastcz), kde najdete všechny předchozí díly.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top